ZHENJIANG IDEAL OPTICAL CO., LTD.

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • YouTube
ʻaoʻao_banner

blog

E ʻike i ka Versatility a me nā pono o nā Lenses Photochromic!

Leni Photochromic

I loko o ka honua e ulu nei o nā maka maka, hoʻokahi mea hou i loaʻa i ka kaulana nui ʻo ia ka lens photochromic.Hāʻawi nā lens Photochromic, ʻike ʻia hoʻi ʻo nā lens transition, kahi hopena hoʻoikaika no ka poʻe e ʻimi nei i ka ʻike akaka i loko o ka hale a me ka pale ʻana i ka lā ma waho.Ke manaʻo nei kēia blog e hoʻolauna a ʻimi i nā pono o Single Vision 1.56 HMC Photochromic Blue/Pink/Purple Resin Lenses.

He aha nā Lenses Photochromic?

Hoʻokomo ʻia nā lens Photochromic i kahi ʻenehana kūikawā e hiki ai iā lākou ke pōʻeleʻele ke ʻike ʻia i ke kukui UV a hoʻi i kahi kūlana maʻemaʻe i ka wā i loko o ka hale a i ʻole nā ​​kūlana kukui haʻahaʻa.ʻO kēia hiʻohiʻona māmā māmā e hoʻopau i ka pono o nā maka aniani he nui a hoʻomaʻamaʻa i ka hoʻohana ʻana i nā maka maka i kēlā me kēia lā.

ʻO nā pono o nā Lenses Photochromic:

1.Convenience and Versatility: ʻO kekahi o nā pono nui o nā lens photochromic ko lākou hiki ke hoʻololi i nā kūlana māmā.Inā ʻoe i loko, i waho, a i ʻole ma waena, hoʻoponopono pono kēia mau lens no ka ʻike maikaʻi loa.Me nā lens photochromic, ʻaʻole pono ʻoe e hoʻololi i waena o nā maka aniani a me nā aniani.

 

2.Eye Protection: Hiki i nā kukuna UV mai ka lā ke hōʻeha i kou mau maka.Aia nā lens Photochromic i ka pale UV i kūkulu ʻia, e pale ana i kou mau maka mai nā kukuna UVA a me UVB ʻino, e hōʻemi ana i ka hopena o ka pōʻino lōʻihi e like me ka cataracts, macular degeneration, a me photokeratitis.ʻO kēia pale i hoʻohui ʻia e hōʻoia i ka palekana a me ke olakino o kou mau maka a puni ka makahiki.

 

3.Enhanced Comfort: ʻO nā lens Photochromic e hoʻololi i kāu hoʻololi ma waena o nā kaiapuni māmā like ʻole me ka maʻalahi a me ka ʻoluʻolu, ʻoiai lākou e hoʻololi wikiwiki i ka nui o ke kukui e hiki mai ana.ʻAʻohe pono e hoʻopololei i kou mau maka i ka neʻe ʻana mai ka mālamalama o ka lā a i loko o nā kukui ʻālohilohi.Ma ka ho'ēmiʻana i ka'ālohilohi a me ka hoʻonuiʻana i keʻano likeʻole, hāʻawi kēia mau lens i kahiʻikeʻikeʻoluʻolu a leʻaleʻa.

4. Kūpono no nā hana like ʻole: Kūpono nā lens Photochromic no nā ʻano hana like ʻole.Inā ʻoe e hoʻokele ana, e komo ana i nā haʻuki o waho, a i ʻole e hele wāwae wale ana ma ke kūlanakauhale, hāʻawi kēia mau lens i ka pale UV kiʻekiʻe a me ka ʻike maka, e hōʻoiaʻiʻo ana hiki iā ʻoe ke hauʻoli piha i kāu mau hana punahele me ka ʻole o ka hōʻemi ʻana i ka hōʻoluʻolu a me ka palekana.

 

Nā Leni Photochromic
1.56 HMC Photochromic Blue
1.56 HMC Photochromic Poni
1.56 HMC Photochromic Pink

5.Stylish Choices: Single Vision 1.56 HMC Photochromic Blue/Pink/Purple Resin Lenses e hāʻawi i ka laulā o nā hiʻohiʻona a me nā koho e hōʻike i kou ʻano pilikino.Inā makemake ʻoe i kahi ʻulaʻula ʻoluʻolu, ʻoluʻolu, ʻulaʻula maʻalahi, a i ʻole kahi pale ʻulaʻula wiwo ʻole, hoʻohui kēia mau lens i kahi ʻano ʻokoʻa i kou mau maka a hana i kahi ʻōlelo hoʻohālike.

https://www.zjideallens.com/ideal-1-56-blue-block-photo-pink-purple-blue-hmc-lens-product/

Hāʻawi nā lens Photochromic i ka maʻalahi, ka pale maka, ka hōʻoluʻolu, a me ke ʻano i kou maka maka.Me ka Nānā Hoʻokahi 1.56 HMC Photochromic Blue/Pink/Purple Resin Lenses, hiki iā ʻoe ke ʻike i nā pōmaikaʻi o kahi hopena maka maka holoʻokoʻa.Hoʻopili i ka versatility a me nā pono o nā lens photochromic i kēia lā a hoʻokiʻekiʻe i kou ʻike ʻike i kahi pae hou o ka hōʻoluʻolu, pale, a me ke ʻano.


Ka manawa hoʻouna: Sep-22-2023